Team

Plezier en deskundigheid

Terwijl je gaat werken, is je (b)engeltje bij ons in ervaren en zorgzame handen. We zijn al decennialang een vaste waarde in de kinderopvang voor Arendonk en omstreken: we zijn gegroeid van een loutere peuteropvang in de jaren 60 naar een vergunde opvang voor 112 kindjes! Een hecht team van professionele kindbegeleidsters, beleidsmedewerkers, logistiek personeel en de verantwoordelijke, staan in voor de dagelijkse opvang en begeleiding op maat en volgens interesses van het kind.

Hier je titel

Enkele aanspreekpunten

Dagelijks kunt u bij de kindbegeleidsters terecht met info en vragen. Daarnaast helpen onze beleidsmedewerkers (Kato Bertels, Annelies Caers, Chantal Klaassen en Dien Appels (tijdelijke vervanger Lisa Vandenbergh) je graag. Onze directeur Marijke Van Trier draagt zorg voor de dagelijkse werking van de groepsopvang.

Daarnaast zijn Dien Appels (vervanger Lisa Vandebergh) en Kato Bertels binnen het kinderdagverblijf ook  actief als pedagogisch coach. Heb je vragen rond de opvoeding van je kleine spruit? Dan kan je zeker ook bij hen hiervoor terecht.

Je kan de beleidsmedewerkers steeds terug vinden aan het loket aan de inkom van het kinderdagverblijf

Hier je titel

Lid worden van ons team?

Ben jij die gepassioneerde collega die, samen met ons team, zich wil inzetten voor een warme, kindgerichte en stimulerende begeleiding en kan je je vinden in het ervaringsgericht werken?

Ben jij die collega die graag mee zorgt voor ouderbetrokkenheid, dialoog en een laagdrempelige en warme samenwerking met de ouders?

Ben jij die persoon die graag zijn/haar schouders mee zet om elke dag met collega’s constructief, oplossingsgericht en ondersteunend samen te werken?

Neem je graag initiatief, ben je creatief en staat het kind bij jou centraal en beschik je over een diploma kinderzorg?

Dan ben je aan het juiste adres bij Clara’s Hofke. Bezorg gerust je CV aan marijkevt@clarashofke.be.

Tijdens het schooljaar wordt ons team versterkt door stagiaires en vrijwilligers. Zelf op zoek naar een leuke, boeiende en leerrijke stageplek?

Neem contact met ons op.

Tijdens de vakantieperiodes doen we regelmatig beroep op jobstudenten. Ben je 18+ en volg je een opleiding kinderzorg of pedagogische opleiding of heb je deze reeds beëindigd? Informeer gerust naar de mogelijkheden via info@clarashofke.be